Зареждане

Киеса понаби убедително Магни

Киеса понаби убедително Магни
Публикувано на: Януари 20, 2021 в 22:43 ч
Нийл Магни и Майкъл Киеса се изправиха един срещу друг в гланвото събитие на UFC Fight Island 8 в Абу Даби.

Битката бе в полусредната категория и двамата бойци се надпреварваха кой ще се доближи до шампионски двубой. И двамата бяха с по 3 победни серии.

Вижте също: Резултати от UFC Fight Island 8: Киеса срещу Магни

Битката започна директно с удари в тялото, малко игра в клинч в стойка, след което битката се пренесе на земята. Там Киеса показа добри умения от халф гард и нанесе доста силни удари с лакти.

Вторият рунд започна с удари на Магни, който успя да отбележи и първото си събаряне. Общо взето битката се сведе до това кой първи ще повали противника. Киеса бе човекът, който приложи повече контрол в ситуациите и се озова в доминираща позиция в края на рунда.


Последва още игра на земя, заемане на доминиращи позиции на Киеса, като в крайна сметка двамата се изправиха и поиграха малко в стойка. Магни използва свободното пространсто, за да направи атрактивна атака с летящо коляно, но Киеса отново го хвана в клинч и затвори дистанцията.

В последния рунд и двамата се дебнеха за да нанесат максимално много поражения, като Киеса продължаваше да търси и клинча. Игровия план за търсене на доминиращи позиции на Киеса продължи до края и изглежда той беше успешен, тъй като Магни не успя да намери противодействие на атаките и ситуациите, в които бе вкаран.

Затова и крайното съдийско решение бе изцяло в полза на Киеса.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес