Зареждане

Khabib: Tony Ferguson да идва, ако иска битка

Khabib: Tony Ferguson да идва, ако иска битка
Публикувано на: Юли 5, 2019 в 17:30 ч
Безспорният шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov не се интересува срещу кои претенденти ще брани титлата си. Той има насрочена битка за UFC 242 през септември в Абу Даби срещу Dustin Poirier, но е готов да се бие и срещу Tony Ferguson. Двамата тряваше вече да се бият 4 пъти, но контузии ги изваждаха от срещата, която е сред най-прокълнатите в UFC. "The Eagle" е готов да даде 5-ти шанс на Tony, защото шампиона не си избирал опонентите и бил готов за всички тях:


Разбира се, че искаме битка с Ferguson. Никога не съм си избирал опоненти и няма да го правя. В момента се намирам в страхотна форма и здраве. Все още съм непобеден и държа титлата. Ако Ferguson иска битка, то тогава да идва. Не ми пука дали ще бъде Poirier или Ferguson, защото аз съм готов за всички. 

Няма съмнение в това, че не съм млад вече в този спорт. Готов съм да направя още няколко битки. Все още усещам огъня в мен. Искам да се бия с най-добрите, за да покажа моите умения. Времето ще покаже. Сега не мога да правя изявления, защото съм фокусиран върху следващата битка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес