Зареждане

Khabib срещу Georges St-Pierre в ОАЕ ?

Khabib срещу Georges St-Pierre в ОАЕ ?
Публикувано на: Декември 3, 2018 в 17:13 ч
Бащата на шампиона в лека категория Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap никога не е крил, че мечтае неговия син да се бие срещу легендата Georges St-Pierre. Откакто Khabib успя да защити титлата си през октомври срещу Conor McGregor много се изговори за потенциален опонент, въпреки че има безспорен такъв в лицето на Tony Ferguson. Наскоро Dana White беше категоричен, че Tony заслужава шанс, но не потвъри на 100%, че това ще бъде следващата битка на Khabib. Преди няколко дни баща му споделя пред рускиите медии, че иска Khabib срещу GSP в ОАЕ следващата година:


Хората в ОАЕ са готови да организират тази битка. Khabib срещу Georges в ОАЕ следващата година. Предлагат ни 3 до 5 милиона за битка с Ferguson, а ние пред нас имаме варианти за 30-50 до 100 милиона. Битката с Floyd е по-добра от тази с Tony, дори втора битка с McGregor е по-добра, но най-добре е срещу Georges St-Pierre. Tony Ferguson може да почака.






В момента Khabib е наказан от Атлетическата комисия и ще трябва да се яви на изслушване след седмица, за да се разбере колко дълго е наказанието. Той има още една битка от своя договор с UFC и все още не е преподписал, като не е много сигурно, че ще го направи. Преди няколко месеца легендарния шампион GSP сподели, че иска битката с Khabib, а наскоро стана ясно, че UFC пуска категория до 165 паунда, което допълнително улеснява такава битка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес