Най-големият сайт за бойни спортове

       

Khabib Nurmagomedov смаза и събмитна Conor McGregor в четвъртия рунд

Khabib Nurmagomedov смаза и събмитна Conor McGregor в четвъртия рунд
Публикувано на: Октомври 7, 2018 в 07:52 ч
Khabib Nurmagomedov се изправи срещу Conor McGregor в главната битка на UFC 229. Враждата между двамата беше огромна и всички очаквахме с нетърпение тази битка. Всички прогнозираха нокаут за McGregor в първия рунд, но това не се случи. В първия рунд Khabib успя да пренесе битката на земята и да контролира Conor McGregor, но не успя да нанесе значителни удари.

В началото на втория рунд Khabib вкара мощен десен, който свали McGregor на земята. В този рунд Khabib също успя да свали McGregor на земята и му вкара в пъти повече удари, като в същото време му говореше. В третия рунд двамата се биха равностойно, защото Khabib реши да играе повече в стойка с McGregor. Той все пак успя да го свали и също беше по-активен. Четвъртия рунд отново протече под диктовката на Khabib, който свали McGеrgor на земята взе му гърба и го заключи при което McGregor се предаде.

След края на битката Khabib се хвърли в тълпата и нападна Dillon Danis при което се се създаде масов бой. В суматохата Zubaira Tukhugov влезе в клетката и вкара десен на Conor McGregor. Трябваше да се намесят охранители и да успокоят обстановката. Без съмнение победата беше огромна за Khabib, но всичко случило се след битката почерни този момент. Khabib се върна в клетката и настояваше да му донесат колана, но това така и не се случи. Dana White беше бесен от това, което се случи, но и ние не очаквахме предръдки и поздравления след срещата между тези върли врагове.

С тази победа Khabib Nurmagomedov защити титлата си и вече е с рекорд 27-0 в ММА, което е невероятно постижение.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Khabib отговори на предложението на 50 Cent: 'Само кажи къде'

Khabib отговори на предложението на 50 Cent: 'Само кажи къде'
Цялото ММА общество очаква с нетърпение това, което предстои за Khabib Nurmagomedov - особено след като от UFC обявиха, че може да изгонят съотборника му Zubaira Tukhugov.
Новини » октомври 15, 2018 (0)
цялата новина

Rousey: Нападението над буса беше по-лошо от боя на UFC 229

Rousey: Нападението над буса беше по-лошо от боя на UFC 229
Ronda Rousey имаше тежка година, като дори дебютира в WWE и затвори устите на критиците с впечатляващите си представяния на ринга.
Новини » октомври 15, 2018 (2)
цялата новина
Мнения в Facebook