Зареждане

Khabib Nurmagomedov: Разочаровах се от Conor McGregor, защото се предаде

Khabib Nurmagomedov: Разочаровах се от Conor McGregor, защото се предаде
Публикувано на: Ноември 26, 2018 в 16:23 ч
Khabib Nurmagomedov чакаше години наред за битка с неговия враг Conor McGregor и тя се осъществи. Миналия месец Khabib успя да накара Conor McGregor да се предаде в 4-тия рунд и успя да го надиграе и на зема и в стойка. McGregor си послужи с доста непозволени неща в тази битка, но те не му помогнаха и дори беше изпратен в нокдаун. В интервю за руските медии Khabib сподели, че не е доволен от развоя на нещата, защото McGregor не е трябвало да се предава:


Когато той се предаде останах разочарован от него. Нека ви го разясня, когато вие имате добър опонент е много добре за вас. Чувстваш се добре по време на битката срещу такъв опонент. Той има хиляди фенове, които пропътуваха дълго разстояние, за да го подкрепят. Не трябваше да се предава. Трябваше да се бие до самия край.

След толкова много подготвка, не трябва да се предаваш. Ядосах се от това, че той се предаде. Откакто се бихме с него, не сме говорили. Аз не показах неуважение и говорих съвсем нормално да пресконференциите и вие видяхте това. Що се отнася за него мисля, че той си е забравил езика у тях, защото не говореше много. По време на двубоя му говорих, но той не искаше да отговаря и каза само, че всичко било бизнес. След края на битката, не съм го виждал и не сме говорили.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес