Зареждане

Khabib Nurmagomedov: Имаме недовършена работа с Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov: Имаме недовършена работа с Conor McGregor
Публикувано на: Юни 11, 2019 в 09:30 ч
Khabib Nurmagomedov подписа нова сделка с UFC и се завръща в клетката на UFC 242 през септември, за да брани титлата си срещу Dustin Poirier, който е временен шампион. В момента звездата се готви усилено за втората защита на пояса си и сподели, че му остават още много битки в кариерата. "The Eagle" твърди, че все още има недовършена работа между него и Conor McGregor, с който споделиха клетката през октомври миналата година и Nurmagomedov успя да го накара да се предаде. Явно изразителната победа не стига на Khabib и той иска нова битка с McGregor:


Ще прекарам 1 месец в планината, а след това 2 месеца при AKA. Две седмици преди битката ще отида в Абу Даби, за да се климатизирам. Мисля, че 94-те дни ще ми стигнат, за да вляза в оптимална форма. 

Не се довършили това, което се случи през октомври с McGregor. Има много битки пред мен и ние планираме да творим история и да покажем, че сме тук. Ние сме високо в планината и ще достигнем до върха и успехите. 


Khabib вече изяви желание да се бие 2 пъти тази година и планира да защити пояса през септември, а след това нова битка през декември. Ще има ли реванш с McGregor тази година ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес