Зареждане

Khabib никога не се е бил за пари

Khabib никога не се е бил за пари
Публикувано на: Май 1, 2019 в 10:02 ч
Гордостта на Khabib Nurmagomedov, неговата подготовка и мотивация за слава, а не пари, е помогнала да го изтласка на върха на ММА, според един треньор, който е бил част от пътя към славата. Murat Keshtov е тренирал много руски бойци, но в деня, в който за първи път вижда сегашния шампион на UFC, Khabib Nurmagomedov си спомня, че е работил с един от най-редките таланти в спорта. Наскоро Keshtov даде интервю за RT Sport и поговори малко за своя бивш студент:



Имах много ученици, но от момчетата, които стигнаха до върха Khabib е един от тях. Всъщност първите му стъпки в ММА започнаха в нашата зала в Ню Джърси. Винаги съм знаел, че този човек има нещо специално не само таланта, но и упоритата работа и дисциплина. Знаех, че упоритостта, тази последователност и тази дисциплина ще го накарат да стане шампион. Той оставаше в къщата ми в началото в продължение на няколко седмици, докато му търсехме някакъв апартамент. През това време се опознавахме и гледахме битките. 


Това, което ме впечатли, беше, че знаеше всички бойци. Той беше като обикновен фен на ММА.  Khabib знаеше къде отива, знаеше какво иска. Парите не бяха толкова важни в този момент. Той винаги е бил такъв тип човек, който не се биеше заради парите. Той искаше да постигне славата да бъде шампион, но не непременно да изкара някаква луда сума. И самият той спомена това в няколко интервюта. 


Khabib не обича да губи. Не е задължително да е вълнуваща победа. Но той трябва да спечели. Това е неговият манталитет и това му помага да запази този непобеден рекорд. Той ще направи каквото е необходимо.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес