Зареждане

Khabib не иска McGregor и Ferguson, а Georges St-Pierre

Khabib не иска McGregor и Ferguson, а Georges St-Pierre
Публикувано на: Септември 11, 2019 в 11:05 ч
Качил: DoloR
Khabib Nurmagomedov остана безспорен и непобеден шампион, след като в Абу Даби събмитна временният шампион Dustin Poirier. В момента "The Eagle" е една от най-големите звезди на организацията и всички се целят в неговата непобедена статистика, защото този, който я отнеме ще се превърне в легенда и ще запише името си със златни букви в историята.

Conor McGregor и Tony Ferguson веднаха изявиха желание да се бият с непобедения дагестанец, но той не иска да се бие с тях. Желанието на безспорния шампион е да премери сили с легендарният Georges St-Pierre. Ето какво сподели пред TMZ Ali Abldeaziz, който е мениджър на непобедената звезда от Дагестан:
 

Да, Khabib e 28-0 и 28 бойци се опитаха да го победят, но се провалиха. Никой не се интересува от това, което говори Tony Ferguson. Аз знам, че Georges St-Pierre е следващ за Khabib, а не Ferguson. Toва е нещото, което аз искам. Tony няма да получи това, което иска, защото най-важно е това, което Khabib иска.

Ако Khabib се обади и каже, че иска GSP, то тогава Georges e следващ. Двамата с Georges сме приятели от 10 години и знам, че той иска битката с Khabib. Tony е победил доста бойци, но никога не е бил шампион. Khabib иска да се бие за наследство и битката с Georges St-Pierre е огромна.

Dana White е бизнесмен и затова е най-големият промоурът за всички времена. Хората ще се интересуват повече от битка между Khabib и GSP. Това е битка, която ще определи най-добрия  за всички времена. Хората говорят за това, че St-Pierre няма да влезе в категорията, но истината е, че той е по-лек от Khabib.

Georges обикновено тежи 84.36 килограма, а Khabib е 86.18 килограма. На 100% той ще може да влезе в лека категория. Да, битката между двамата може да се състои още тази година в Канада. McGregor е като бивша приятелка, която не може да си хване ново гадже. Видяхте това, което Gaethje каза за него. На кого му пука за McGregor ?

Вече му сритахме задника и нямаме интерес за битка с него. Той рекламира грозни неща, а ние сме мюсюлмани и рекламираме мир. Не искаме да минаваме през глупостите на McGregor още веднъж. Има точно 0.00% шансове за битка с McGregor. Никога няма да има втора битка между тях. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес