Зареждане

Khabib мечтае за битка с Georges St-Pierre

Khabib мечтае за битка с Georges St-Pierre
Публикувано на: Май 12, 2019 в 00:00 ч
Khabib Nurmagomedov все още се надява, че ще успее да си уреди битка с легендата Georges St-Pierre, който наскоро се оттегли от ММА, защото от UFC не му позволиха да се бие с боеца от Дагестан. Khabib няколко пъти предизвика GSP, който беше готов да се завърне отново в клетката, но само за битка с дагестанеца. За съжаление такава не се случи, но "The Eagle" не губи надежда. Неговия мениджър Ali AbdelAziz сподели, че Khabib все още мечтае и се надява на такава битка:



Обичам Georges St-Pierre. Khabib мечтае за битка с него, както и GSP мечтае за битка с Khabib. Aко UFC и Georges се разберат, то ние ще бъдем повече от радостни да се бием с него. За нас ще бъде голяма чест да се бием с легенда като него. 

В края на краищата аз не съм мениджър на Georges St-Pierre и той си има екип. Преди се намесих и помогнах за битката с Michael Bisping. Georges е мой приятел. Сигурен съм, че ако Khabib успе да победи следващите си двама опоненти, то тогава Dana White ще организира тази битка. Не мисля, че проблема са парите, а категорията. 






Ще има ли такава битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес