Зареждане

Khabib иска да се бие 3 пъти в следващите 11 месеца

Khabib иска да се бие 3 пъти в следващите 11 месеца
Публикувано на: Май 6, 2019 в 01:59 ч
Шампиона в лека категория Khabib Nurmagomedov иска да защитава титлата си 3 пъти в следващите 11 месеца. Информацията идва от Ali Abdelaziz, който е негов мениджър. В момента Nurmagomedov (27-0) се отдава на пости, защото вече стартира свещения месец Рамадан. Abdelaziz споделя, че Khabib ще продължи да тренира и ще набляга на тренировки нощем, като иска да се бие през септември, декември и април следващата година:



Той ми даде много точни инструкции. Khabib ми каза, че иска да се бие през септември, декември и след това през април следващата година. Бившия шампион Georges St-Pierre ще има доста време, за да оправи отношенията си с UFC и Khabib иска следващата година да се бият през април. В момента има доста претенденти в лека категория и трябва да се бием и да браним титлата. Khabib вече го е правил преди, когато се би с Iaquinta, Barboza и McGregor за по-малко от година. 

През април 2020 година може да се бием срещу GSP, или срещу някой от претендентите. Conor първо трябва да си спечели битка срещу някой от  Justin Gaethje, Tony Ferguson или Donald Cerrone. В момента той не е достоен опонент. Всички ние в нашия екип сме на това мнение. 

Смесените бойни изкуства в Близкия изток и Северна Африка станаха толкова популярни, след като Khabib спечели битката си срещу McGregor, защото Khabib почиташе тези хора. Khabib иска да покаже на тези млади мюсюлмански деца, че има нещо, наречено UFC и може да станете шампион на UFC, без да има значение от каква раса или религия идвате. Това е много специално за Khabib. Той е посланик за този регион.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес