Зареждане

Khabib иска Cormier да се бие още веднъж с Miocic и да се оттегли

Khabib иска Cormier да се бие още веднъж с Miocic и да се оттегли
Публикувано на: Септември 1, 2019 в 08:56 ч
Качил: DoloR
Шампионът в лека категория Khabib Nurmagomedov иска неговия приятел и съотборник Daniel Cormier да се бие още веднъж с шампионът в тежка категория Stipe Miocic. Миналата година Cormier нокаутира Miocic и му взе титлата, с което стана двоен шампион.

В средата на миналия месец Stipe си отмъсти с нокаут в 4-тия рунд и си върна титлата. Това дава възможност за трилогия между двамата и Khabib иска да я види, а след това Daniel може да се оттегли от ММА:


За нас е много тъжен момент, когато виждаме DC да губи. Наскоро Velasquez загуби майка си, а няколко дни след това Cormier загуби баща си. Седмицата е доста тежка за AKA, но нещата са такива. Никой не може да спре Бог, когато той реши да направи нещо. 

Загубата на титла не може да се сравни със загубата на родител. Разбира се, че DC е тъжен заради титлата, но загубата на баща е съвсем различно. Гадно ни е за него, но той е силен и обича да се състезава. Говорихме си преди няколко дни и му пожелавам успех. Знам, че той ще се оправи. 

Точно сега е трудно за него, но времето ще промени всичко. Искам от него да се бие отново срещу Stipe Miocic, а след това да се оттегли. Това е нещото, което аз искам. Не знам какъв е неговия план, но аз искам от него трилогия с Miocic през февруари или март 2020 година и да се оттегли от ММА. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес