Зареждане

Khabib: Conor McGregor се молеше да не го убия, а сега говори за реванш

Khabib: Conor McGregor се молеше да не го убия, а сега говори за реванш
Публикувано на: Юни 13, 2019 в 00:00 ч
Khabib Nurmagomedov се изправи лице в лице с бъдещия си опонент Dustin Poirier на пресконференция преди битката им на UFC 242 през септември в Абу Даби. "The Eagle" отговори на доста въпроси от медиите, които не спираха да го питат за Conor McGregor, с който споделиха клетката миналата година и Nurmagomedov го победи със събмишън. Conor McGregor не спира да говори за реванш между двамата и Khabib е раздвоен, защото първо твърди, че имат неуредени сметки, а сега говори, че няма интерес към реванш:


В последните 3 години той има само една победа, която е при аматьорите в бокса. Как заслужава реванш ? Той се предаде и се молеше да не го убия в клетката. Сега говори за реванш ? Tony Ferguson е претендент и хората, които се намират в победни серии. McGregor не е печелил нищо от години. Сега съм фокусиран само върху тази битка. 

Разбира се, че Ferguson заслужава битка за титлата. Защо обаче отказа да се бие Holloway, а след това прие битката с Donald Cerrone ? Точно сега проблемите са заради него. Не знам защо не е приел битката за временна титла. Не го разбирам.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес