Зареждане

Кейн Веласкес: Стипе Миочич може да нокаутира Джон Джоунс

Кейн Веласкес: Стипе Миочич може да нокаутира Джон Джоунс
Публикувано на: Октомври 10, 2023 в 10:00 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория Кейн Веласкес коментира битката между Джон Джоунс и Стипе Миочич.

Двамата ще се бият за титлата в тежка категория. Двубоят оглавява събитието UFC 295, което ще се проведе на 11-ти ноември в Ню Йорк. "Bones" ще се опита да защити титлата си за първи път. Стипе от своя страна ще се опита да си я върне.

Има голяма вероятност Джоунс да се оттегли от ММА след двубоя. Той вече загатна за това. Стипе също може да се оттегли, защото вече не е първа младост. Двамата ще приберат големи пари от тази битка.

И докато има хора, които не дават шанс на Стипе, то Веласкес не го подценява.

„Джон Джоунс е най-великият боец в историята, особено когато става дума за полутежка категория. Сега това ще бъде битка в тежка категория. Джоунс е истински боец. Що се отнася до умствената част на битките, тогава той е най-силният боец, който може да намерите.

Въпреки това, не отхвърляйте възможността за нокаутиращ удар от Миочич. Това е нещото, което внася интрига в битките. Стипе може да се счита за най-великия боец в историята на тежка категория. Той е заплаха за Джон Джоунс. 

Стипе е едно от онези момчета, които винаги поставят под въпрос изхода от двубоя.“, каза Веласкес в интервю за YouTube канала The Schmo.

Вие каква прогноза давате ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес