Зареждане

Kevin Lee: Политиката в лека категория ми помогна да се кача в по-горната категория

Kevin Lee: Политиката в лека категория ми помогна да се кача в по-горната категория
Публикувано на: Март 26, 2019 в 10:32 ч
Kevin Lee изпитва сериозни проблеми със свалянето на килорамите и след загубата от Al Iaquinta реши да се качи в полусредна категория. Той ще направи дебют срещу Rafael dos Anjos в главната битка на UFC Fight Night 151, което ще се проведе през май в Ню Йорк. “The Motown Phenom” планирал да остане в лека категория, но цялата политика там му помогнала да смени категорията. Той ще се върне в категорията, но когато има повече яснота и топ претендентите започнат да се бият помежду си:



Много от нещата в лека категория са в застой и това е срамно. Тя винаги е била една от най-добрите категории в UFC. В момента там има много въпросителни. Бях много мотивиран и преследвах битката с Khabib. Нещата обаче не се развиха добре и реших, че няма да стоя и да чакам. Прекалено много политика има в лека категория. Tony e аут и съм много тъжен от цялата ситуация. 


Има още много неща и никой не иска да се бие. Conor все още иска шанс. Много неща се случват и аз реших, че трябва да гледам себе си и да избера това, което е най-добре за мен. Тези битки в лека категория ще ги има и по-късно. На 100% съм уверен, че ще мога да сваля пак до лека категория. 

Предпочетох да се кача в полусредна, защото трябва да се изяснят нещата в леката. Мисля, че нещата ще придобият яснота в края на годината, но аз не исках да чакам толкова дълго.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес