Зареждане

Kevin Lee: Няма съмнение в това, че ще стана шампион

Kevin Lee: Няма съмнение в това, че ще стана шампион
Публикувано на: Май 24, 2019 в 00:24 ч
Добрите изяви в клетката от страна на Kevin Lee му спечелиха шанс за временната титла в лека категория през 2017 година. Той беше близо до това да я спечели и успя сериозно да изненада Tony Ferguson в първия рунд, но с течение на минутите в клетката Lee се измори и загуби със събмишън. В следващата си битка Lee се представи страхотно и успя да победи с нокаут Edson Barboza, но в края на миналата година отново загуби от Al Iaquinta и това беше като студен душ за големите амбиции на "The Motown Phenom".

Kevin реши да опита късмета си в полусредна категория, защото изпитваше затруднения със свалянето на килограми и миналия уикенд загуби от Rafael dos Anjos, което беше втора поредна загуба за него. Lee планираше да атакува титлата в полусредна категория, но няма да му е лесно след този дебют. Той обаче не се предава и вярва, че ще бъде шампион:



Всички искат да разберат какво се случва с мен и ще ви кажа, че съм добре. Целите ми никога не са били по-ясни и моят глад не е изчезнал. Прекарах 30 мунити с мотивационен треньор и той потвърди това, което вече знам. Няма съмнение в това, че ще стана шампион. Няма да е лесно, но ще си струва. 






Ще спечели ли титла Lee ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес