Зареждане

Kevin Lее иска да се бие с Khabib или Conor McGregor

Kevin Lее иска да се бие с Khabib или Conor McGregor
Публикувано на: Ноември 5, 2019 в 09:14 ч
Kevin Lее се върна в лека категория с гръм и трясък и нокаутира тежко непобеденият Gregor Gillespie в Ню Йорк. Победата прекъсна серията от 2 поредни загуби за Lee и му спечели бонус. Така Lee ще се върне в ранглистата на лека категория и ще се бори за своето място сред най-добрите. Той е бивш претендент за титлата и вече е набезязал бъдещите си опоненти.

След победата в клетката Kevin сподели, че няма да иска битка с никого, защото първо трябвало да се докаже, а след това ще се цели в големите опоненти. Няколко дни по-късно той е променил мнението си и си пожела битка с шампионът в категорията Khabib Nurmagomedov или бившият шампион Conor McGregor:


Сега искам по-големи битки. Само това ме интересува. Хубавото е, че в лека категория има много добри бойци, с които да се бия. Ако можех да избирам, то щях да избера някой като Conor McGregor. Знам, че той няма да се бие с мен. Той идва след загуба и след като види победата ми, няма да го иска. 

Не мисля, че той ще направи това, което направих аз и няма да приеме битка с мен. Целя се в битка с победителя от срещата между Tony и Khabib. Знам, че трябва да запиша още една или две победи, но гоня Khabib от дълго време и хората искат пак да ме видят срещу Ferguson. 

Победителя от битката им ще бъде най-добрия и аз го искам. Има много бойци и Anthony Pettis е сред тях, който е бивш шампион. Той е боец и искам да се тествам с него. Gaethje също е там и идва след големи победи. Той нокаутира Cerrone и определено харесвам идеята за битка с него. 


Преди няколко дни Lее изяви желание да се бие с Islam Makhachev, който се съгласи за битка през януари. Най-вероятно той ще бъде негов следващ съперник.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес