Зареждане

Kevin Lee готов да "убие" неразвиващия се Tony Ferguson в UFC 216

Kevin Lee готов да "убие" неразвиващия се Tony Ferguson в UFC 216
Публикувано на: Октомври 5, 2017 в 14:00 ч
 
След толкова много казани обиди между Tony Ferguson и Kevin Lee, все още има взаимно уважение между двамата бойци. Lee обаче не веднъж е заявявал, че Ferguson е изключително странна натура със своите изказвания и начина си на обличане. В последното появяване пред камерите "The Motown Phenom" пусна още един вербален удар по опонента си, като заяви, че издръжливостта на Ferguson просто ще удължи страданията му в Октагона.
 
"Когато го погледнете вие казвате, че той е много издръжлив и че това е най-голямото му предимство. Той говори постоянно за тренировките си и за това как тича с мечките из планините. Това означава, че ще мога да го шамаросвам по-дълго време.", заяви Lee чрез MMA Junkie.
 
 
Lee ще има на разположение цели пет рунда, за да нанесе щети на опонента си, тъй като двамата бойци ще се бият за временната титла в лека категория в UFC 216 в Лас Вегас, Невада на 7-ми октомври 2017-та година.
 
"Той се справя добре и винаги съм уважавал Tony... Но мисля, че той е прекалено уверен в себе си. Не знам. Ще покажа всички дупки в играта му. Не мисля, че той се усъвършенства и запълва празнините в играта си. Всеки път, когато печеля или губя, аз се връщам на тренировка и правя подобренията, които мисля, че са ми нужни. Не мисля, че той прави това.", добави Lee.
 
"Ако спрете да се развивате, започвате да умирате, а аз съм готов да убивам.", завърши Lee.
 
 
Освен битката между Ferguson и Lee, UFC 216 ще ни представи и битката за титлата в категория муха между дългогодишния шампион Demetrious Johnson и претендента Ray Borg, както и битката в тежка категория между Fabricio Werdum и Derrick Lewis.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес