Зареждане

Kevin Lee: Conor McGregor може да бъде пречупен

Kevin Lee: Conor McGregor може да бъде пречупен
Публикувано на: Август 30, 2018 в 10:41 ч
Kevin Lee беше гост в MMAJunkie радио и беше помолен да каже своята прогноза за това как ще протече битката в лека категория между Conor McGregor и Khabib Nurmagomedov. Lee сподели вижданията си за срещата като боец и като анализатор и според него нещата няма да протекат в полза на боеца от Дагестан:

Гледам тази среща и също сравнявам стиловете и на двамата. Особено на Khabib, защото всички знаем, че той има слаби места и аз от години съм ги забелязал. Сега явно и McGregor ги е видял и ако Khabib не е направил нещо по въпроса, то е ясно, че ще заспи.

Conor се готвеше за боксова среща, но това беше преди година и сега е по-различно, защото този път ще се биеш с някой, който ще те сваля на земята. Въпреки всички обаче мисля, че Conor ще успее да го нокаутира по някое време.

Ако McGregor бъде свален на земята, тогава го чака голям бой. Това обаче ще се случва често, защото битката е 5 рунда. Не виждам как Khabib ще го приключи, но определено ще го пребие здраво. Той дори може да пречупи духа на Conor, защото всички знаем, че Conor може да бъде пречупен.

McGregor може би е разбрал това и ще се готви за такъв сценарии, но според мен ако Khabib го свали, тогава няма начин Conor да се изправи, но дори и да го направи Khabib ще продължи да го сваля отново и отново.


Oстават по-малко от 40 дни до битката.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес