Зареждане

Kenny Florian: Conor McGregor е като психолог

Kenny Florian: Conor McGregor е като психолог
Публикувано на: Август 29, 2018 в 19:49 ч
Най-голямата звезда на UFC, Conor McGregor се завръща в клетката за да се бори за титлата в лека категория срещу Khabib Nurmagomedov. Ирландецът за последно успя да стане шампион в две различни категории едновременно през 2016г след като победи Eddie Alvarez и грабна пояса в лека категория, но отказа да го защитава и след близо 2 години от UFC му го взеха и Khabib го спечели този април с победа над Al Iaquinta.

McGregor заложи на психо атаки срещу Khabib и обиди баща му и неговия съотборник Zubaira Tukhugov, което накара Kenny Florian да твърди, че това е много добре обмислен план от психолога McGregor:

Conor McGregor е като психолог той винаги преценява и търси за слаби места в своите опоненти и ги напада точно там. Напипа ли слабо място той ще те удря точно там и то постоянно. Той реши, че трябва да атакува връзката между дагестанци и чеченци, което е добър ход, защото има доста история зад това нещо. Khabib разбира се е със здрава психика и трудно би се поддал, но неща като тези биха му повлияли.

McGregor също реши да нападнe и баща му и точно от тези неща хората от тази култура се обиждат. Ще бъде интересно да видим как Khabib ще се справи с тези неща, защото това е просто траш-толк на много високо ниво с което Khabib не се е сблъсквал досега.


Khabib и McGregor влизат в клетката в главната битка на UFC 229, което ще се проведе на 6-ти октомври в Лас Вегас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес