Зареждане

Кени Флориан: UFC гласят Хабиб срещу Джордж Сейнт Пиер

Кени Флориан: UFC гласят Хабиб срещу Джордж Сейнт Пиер
Публикувано на: Февруари 4, 2021 в 04:00 ч
Бившият боец на UFC в лека категория Кени Флориан твърди, че организацията гласят голяма битка. Флориан споделя, че негов източник разкрил плановете на UFC да изправят един срещу друг Хабиб Нурмагомедов и Джордж Сейнт Пиер. Това е единствената битка, която може да накара Хабиб да се върне в ММА.

Наскоро Сейнт Пиер също изяви желание да се върне в октагона за такава среща, но иска сериозен хонорар. Преди няколко години Нурмагомедов предизвика Сейнт Пиер в клетката. Тогава бащата на Хабиб, Абдулманап разкри, че това е битката, за която най-много си мечтае.

За съжаление бащата на Хабиб почина преди година, а непобедения шампион обяви, че се оттегля от ММА, след като победи Джъстин Гейджи. Дейна Уайт не спря да притиска Хабиб да се завърне и да се бие с Конър Макгрегър. За съжаление на Уайт, Макгрегър загуби и сега единственият смислен съперник, който може да върне Нурмагомедов е именно Джордж Сейнт Пиер.

Към момента няма нищо официално, но слуховете не спират, а фактът, че Хабиб все още е в ранглистите на UFC и дава проби на USADA показва, че завръщане е възможно. В ММА често виждаме как дадена битка се пренебрегва и отрича, но в последния момент Уайт гръмва, че точно тази среща е уредена.

Ако вярваме на източниците на Кени Флориан, то тогава тази година ще гледаме Хабиб срещу Джордж Сейнт Пиер.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес