Зареждане

Келвин Гастелъм получи наказание от USADA

Келвин Гастелъм получи наказание от USADA
Публикувано на: Май 12, 2020 в 08:18 ч
Бившият претендент за титлата в средна категория Келвин Гастелъм получи 9 месеца наказание от USADA. Той е дал положителна проба за марихуана, канабис и хашиш след последната си битка, която се проведе през ноември миналата година на UFC 244. Тогава той загуби с раздвоено решение от Дарън Тил и навлезе в серия от 2 поредни загуби. По-късно неговото наказание е било намалено с пет месеца, след като завършил програма за лечение на зависими от наркотици. Това е второто наказание за Гастелъм за едни и същи вещество.

Той даде положителна проба и през 2017 година. От USADA споделят, че канабисът, марихуаната и хашишът са вещества от класа на канабиноидите и са забранени по време на битки. Неговото наказание започва от ноември миналата година, което значи, че то вече е приключило и Гастелъм може да се бие.

В миналото наказанието му беше намалено от 6 месеца на 90 дни, защото и тогава той мина програма за лечение. Има вероятност атлетическата комисия на Ню Йорк също да му наложи наказание. В своя акаунт в социалните мрежи Келвин сподели, че поема пълна отговорност за своите действия.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес