Зареждане

Kayla Harrison предизвика Cris Cyborg

Kayla Harrison предизвика Cris Cyborg
Публикувано на: Август 8, 2019 в 08:54 ч
Двукратната олимпийска шампионка по джудо Kayla Harrison вярва, че е готов да се изправи срещу една от най-добрите състезателки в историята на женския ММА. Harrison дебютира едва миналата година в ММА, но това не й пречи да иска битка с бившата шампионка Cris Cyborg.

В момента страховитата бразилка е свободен агент и може да избира между множество организации, които се борят за нейния подпис. Cyborg беше освободена от UFC и сега Harrison я кани в организацията PFL, където да премерят сили:


Мисля, че тя ще се впише добре при нас в PFL. Ще победя Cyborg, ако тя дойде при нас. Не мисля, че има друга организация, която може да й предложи това. Радвам се, че Nunes смята, че мога да победя Cyborg. Определено ми вдъхва увереност това, че Amanda е била в клетката с Cris и смята, че мога да я победя. 

Моята цел е да стана най-добрата в ММА. Cyborg, чух, че си загубила работата си, но ние в PFL имаме специално място за теб и ти ще бъдеш втората най-добра след мен. 





В последната си битка Kayla победи със събмишън Morgan Frier миналия месец и продължи напред в турнира на PFL, където ще се бие с Geneh Fabian през октомври. Ако успее да победи в следващата си битка Harrison ще отиде на финал, където през декември ще има шанс да стане шампионка и да спечели 1 милион долара.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес