Зареждане

'Кайла Харисън е като Ронда Раузи, но на стероиди'

'Кайла Харисън е като Ронда Раузи, но на стероиди'
Публикувано на: Април 10, 2024 в 00:00 ч
Мениджърът Али Абделазиз е представлявал някои от най-големите имена в UFC, сред които Хабиб Нурмагомедов, Джъстин Гетджи и Камару Усман. Никой не продава бойците си по-усилено от Али... но той може би ще трябва да подобри представянето на Кайла Харисън в UFC 300.

Харисън не само ще дебютира в UFC срещу Холи Холм, но и в категория петел. Двукратната олимпийска златна медалистка по джудо е прекарала по-голямата част от кариерата си в ММА, състезавайки се на 70 килограма, което ... не съществува като женска категория в UFC. Не съществува и категория 65 кг. Така че за първи път в кариерата си тя ще се бие в категория 61 кг.

Като се имат предвид размерите и мускулната ѝ маса, мнозина се чудят как ще изглежда Кайла, след като се обезводни, за да влезе в категория. Абделазиз отхвърли опасенията и увери, че бруталното сваляне на Харисън е по-скоро като пролетна диета, за да се подготви за плажа, а не като сериозна промяна в теглото и мускулната ѝ маса.

"Това е най-доброто нещо като цяло за живота ѝ като личност. Да загуби всички тези излишни килограми, да се чувства добре със себе си, да изглежда страхотно", казва той в интервю. "Тя изглежда невероятно и по-здрава. Нали? Тя е близо до основното си тегло си, не е далеч от него".

"Тя има много мускули", добави той. "А в мускулите има много вода. Хората, които са мускулести, отслабват много по-лесно, отколкото хората, които имат мазнини. Тя има страхотен екип около себе си, Майк Браун, много други хора. Не се притеснявайте за теглото ѝ. Всички използват теглото ѝ като оправдание, за да не се бият с нея или да не се бият, ако тя пропусне кантара, или каквото и да било друго."

"В края на краищата тя е двукратна олимпийска шампионка, двукратна шампионка на PFL, никога не е пропускала тегло, направи 65 кг по време на COVID в стаята си, разбирате ли какво искам да кажа?"


Абделазиз подчерта, че трябва да говорим за битката и за предстоящото издигане на Кайла до суперзвезда, когато тя победи.

"Тя ще влезе в категория и само гледайте", каза той. "Тя ще бъде една от най-големите звезди, ако направи това, което трябва да направи срещу Холи Холм. Тя е много издръжлива, много постоянна, ще излезе и ще я разбие. Ще получи шанс за титла, ще стане шампионка на UFC. Тя е Ронда Раузи на стероиди - това е, което имаме."

Сравнението го разбираме, макар че е доста деликатно за използване в спорт, в който има много хора на стероиди и още толкова, които са готови да хвърлят обвинения за стероиди, когато видят размерите на някой като Харисън. Това е лошо.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес