Зареждане

Кай Ву: Марк Зукърбърг няма да се бие с Илън Мъск

Кай Ву: Марк Зукърбърг няма да се бие с Илън Мъск
Публикувано на: Август 28, 2023 в 00:00 ч
Потенциалният сблъсък между Марк Зукърбърг и Илон Мъск в ММА беше тема, която подхрани вълнение и спекулации сред феновете.

Въпреки това шумът около този епичен сблъсък изглежда изчезна, оставяйки феновете любопитни за действителното състояние на нещата. Кай Ву е ММА треньорът на Зукърбърг и се пошегува, че Марк срещу Мъск е била приятна тема, докато е траяла.

Сега той смята, че мачът е история, която няма да се случи. Ву е боец на PFL и наскоро посети тяхна галавечер. Ето какво каза Кай за Зукърбърг:

„Не мисля, че Илон го иска и това е всичко, което мога да кажа. Не бих се изненадал, ако Зукърбърг се бие с някой друг. Марк е изключително конкурентен и изключително надарен в своите спортни начинания. 

Той участва в турнир по жиу-джицу и го спечели, което беше страхотно. 

Той тренира наистина усилено през цялото време и не бих се изненадал, ако поиска да предизвика себе си. Илон току-що навърши 52 години и ако погледнете историята му, той не е бил много здрав. 

Не е добре за неговото здраве евентуалната битка с Марк. Слуховете за тази битка бяха забавни, докато продължаваха.", сподели Ву.

Още от самото начало беше ясно, че такава битка няма да има. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес