Зареждане

Кай Кара-Франс помрачи дебюта на Гарбрандт с нокаут

Кай Кара-Франс помрачи дебюта на Гарбрандт с нокаут
Публикувано на: Декември 12, 2021 в 05:53 ч
Бившият шампион в категория петел Коди Гарбрандт продължи да губи с нокаут. "No Love" направи дебют в категория муха и премери сили с Кай Кара-Франс. Двамата премериха сили в главната карта на UFC 269, което се провежда в Лас Вегас. Гарбрандт вече говореше за титлата в новата си категория, но се сблъска с реалността.

Коди започна срещата с лоу кик. Кара-Франс му отговори със същото. Коди вкарва комбинация, а Кара-Франс опитва хай кик. Кара-Франс вкарва десен и праща Гарбрандт на земята. Коди се изправя и опитва събаряне, но не успява. Кай продължава да го преследва и вкарва десен.

Гарбрандт успява да го свали, но Кара-Франс се изправя. Кара-Франс притиска Гарбраднт към мрежата и едва не му откачи главата с комбинация от десен, ляв и ъперкът. Коди не знае къде се намира, а Кара-Франс му вкарва още две десни крошета и рефера спира битката в 4-тата минута на 1-вия рунд.

С тази победа Кара-Франс навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут. Коди от своя страна навлезе в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 6 битки в UFC.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес