Зареждане

Kavanagh: Текат преговори за среща между McGregor и Khabib през 2018

Kavanagh: Текат преговори за среща между McGregor и Khabib през 2018
Публикувано на: Юли 6, 2018 в 08:53 ч



Conor McGregor може и да продължава със съдебните дела след скандалната ситуация с буса преди UFC 223, но това не означава, че кариерата му трябва напълно да замръзне. Според главния му треньор, John Kavanagh, в момента дори текат преговори за завръщането на 'Notorious'.

Не е изненадващо и с кого го спрягат - настоящия шампион на лека категория, Khabib Nurmagomedov.

"Надявам се. Не се пази в тайна. Текат преговори в момента. Да бъда честен обаче, не съм сигурен за нищо - не се занимавам с мениджмънт."

"С Audi са си заложили някаква цел. Знаят добре какво правят, а аз съм добре в моята позиция. Постоянно получавам информация и преговорите продължават."

Съдейки по думите на главния треньор, Conor доста сериозно тренира в залата, доказвайки, че наистина е готов да загърби страничните занимания и да се върне отново в играта.

"Наистина виждам отново искрата. Мисля, че беше разсеян от другите му начинания, но това е разбираемо. Много са случаите на бойци, които се оттеглят разорени. Получават единствено потупване по рамото и биват забравени."

"Подкрепям решението на McGregor да се занимава и с други бизнеси, но виждам искрицата. Виждам го как настървено идва на тренировки. Как тренира силата и издръжливостта си. Огънят гори."

Що се отнася до правните му проблеми, John споделя, че един неприятен момент не бива да отвлича вниманието на хората от добрата страна на Notorious.

"Нещата са такива, каквито са. Нямам какво да коментирам. Conor е човек. Зает е с всичките неща, с които се занимава извън залата. И аз също."

"Обичам го. Като малък брат ми е от 10 години. На 100% заставам зад него. Дали е перфектен? Не е? Вие дали сте? Не. Аз дали съм? И аз не съм. Но той е добър човек. Единствено добро съм го виждал да прави. Изключително лоялен е. Невероятен съотборник. Какво друго да кажа - подкрепям го."

Conor предстои да се изправи отново пред съда на 26-ти юли, където се очаква сериозното наказание да му се размина. След това ще трябва да разберем какво наказание ще му наложат от UFC преди да му насрочат среща.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес