Зареждане

Кавана иска Конър Макгрегър - Фъргюсън на UFC 274

Кавана иска Конър Макгрегър - Фъргюсън на UFC 274
Публикувано на: Декември 30, 2021 в 02:00 ч
Дългогодишният треньор на Конър Макгрегър, Джон Кавана иска да види своя боец в действие срещу Тони Фъргюсън. От щаба на ирландската звезда искат това да се случи на събитието UFC 274, което е планирано за 7-ми май.

Определено има смисъл от битка между двамата, защото в миналото често се говореше за такъв бой. Няколко пъти Макгрегър и Фъргюсън разменяха обиди и закани из социалните мрежи, но до битка не се стигна. Сега и двамата не са в най-добрата си форма и са в серии от загуби.

В момента няма боец, който да е по-подходящ за Макгрегър. Нейт Диас не иска да прави трилогия, защото вярва, че Конър първо трябва да се завърне и да запише победа. "The Notorious" натиска за шампионска среща, но в серия от загуби няма как да получи шанс.

Тони е добра битка за загрявка, в която Конър да покаже, че все още го може или да стане жертва на "El Cucuy". Кавана се изпуснал, че това е битката, която иска и новината се разнесе из социалните мрежи.

Наскоро самият Дейна Уайт сподели, че готвят нещо много интересно за Тони, който е бивш временен шампион в лека категория. Фъргюсън ли трябва да посрещне Макгрегър в клетката ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес