Зареждане

Кавана: Хабиб и Макгрегър са най-добрите в лека категория

Кавана: Хабиб и Макгрегър са най-добрите в лека категория
Публикувано на: Декември 29, 2020 в 07:00 ч
Джон Кавана, който дълго време тренира бившият шампион Конър Макгрегър се вълнува от това, което предстои за неговия боец през 2021 година. В края на следващия месец "The Notorious" се завръща в клетката, за да премери сили с Дъстин Поарие. Двамата ще оглавят UFC 257, което ще се проведе на остров Яс в Абу Даби.

Макгрегър и Поарие се биха вече веднъж преди 6 години и тогава Конър успя да победи с нокаут в първия рунд. Сега втората им среща е в лека категория и победителя ще получи шанс за титлата. Ето какво сподели Кавана пред TheMacLife за предстоящата година:

Наистина не разбирам защо тази битка не е за титлата. Може би Дейна се опита да примами Хабиб, за да не си даде титлата на Конър Макгрегър. Не знам, има доста игри, които продължават, но не се включвам в тях. 
Чувствам, че битката трябва да е за титлата. 

В крайна сметка победителя ще получи шанс да се бие за нея, но срещу кого ? Това е малко странна сцена, която имаме пред себе си, което я прави интересна. Мисля, че Хабиб и Конър са най-добрите в категорията. Аз като треньор много бих искал да видя реванш. 

Не зависи от мен. Трябва да питате Хабиб. Той е от тези, които кажат ли нещо, тогава трудно се отмятат. Дейна обаче намекна, че има шанс за завръщане въпреки обещанията. Времето ще покаже. В момента предстои много вълнуваща битка след няколко седмици. Ще бъде вълнуваща година за Конър. 

Макгрегър следва рутина и тренира по определен начин, храни се по определен начин и има всякакви идеи за различни състезания и различни неща, които може да направи през следващата година и се радвам, че играя малка роля. Битката ще бъде тежка за Поарие. Той знае, че Конър може да му спре тока доста бързо.

Ще успее ли Макгрегър да победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес