Зареждане

Къртис Блейдс: Двамата с Том Аспинал се бием за истинския пояс

Къртис Блейдс: Двамата с Том Аспинал се бием за истинския пояс
Публикувано на: Юли 26, 2024 в 16:00 ч
Преди битката за временната титла в тежка категория с Том Аспинал на UFC 304, Къртис Блейдс призна, че не признава "временния" характер на тази титла и третира тази битка като битка за статута на безспорен шампион на дивизията. Този уикенд на UFC 304 във Великобритания, Аспинал ще защитава временната си титла срещу Блейдс.

Всичко това се случва в отсъствието на официалния шампион в тежка категория Джон Джоунс, чието завръщане в игра чакаме от година и половина. След контузията си Джоунс се очаква да се завърне през ноември и да се изправи срещу Стипе Миочич. Блейдс заяви, че предстоящата битка Джоунс срещу Миочич е прощална битка.

Той вярва, че истинската шампионска титла ще бъде връчена в събота в Манчестър. Ето какво каза Къртис пред медиите:

"Да, за мен това е битка за истинския пояс. Мисля, че Джоунс срещу Миочич е прощална битка преди пенсиониране. Не искам да бъда груб, но и двамата са на една-две битки от пенсия. Най-вероятно това ще е последната им заплата преди края на кариерата им, което е добре. Така го виждам аз. Това е Дейна Уайт, един от най-добрите промоутъри в света. Той знае как да предизвика интерес. 

Това прави той. Това му е работата и Уайт е един от най-добрите. Не съм шокиран. Всъщност го очаквах. Дейна иска да изстиска тази ситуация до последната капка и да накара всички да гледат битката на Джоунс срещу Миочич. 

Трябва да сте активни. Да си най-добър в класирането не е нещо, което демонстрира умения. Това показва активност. Джон Джоунс не беше активен в клетката. Не можеш да си най-добрият, ако не си активен.", каза Блейдс.

Припомнете си първата битка на Блейдс и Аспинал:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес