Зареждане

Камару Усман вярва, че може да пенсионира Макгрегър

Камару Усман вярва, че може да пенсионира Макгрегър
Публикувано на: Януари 9, 2020 в 12:03 ч
Камару Усман не беше доволен от това, че Конър Макгрегър набеляза неговия пояс в полусредна категория. Усман обеща кошмари на бившия двоен шампион и го предупреди, че не трябва да си мечтае за неговата титла. Макгрегър се завръща на 18-ти януари, за да се бие с Доналд Серони в полусредна категория. Голяма звезда на UFC се закани на всички в лека и полусредна категория и набеляза титлите в двете категории.

Той сподели, че следи Усман и е готов да излезе срещу него. Камару обаче не го приема насериозно и се закани, че ще пребие Конър по-лошо, отколкото го преби Хабиб Нурмагомедов преди две години. Eто какво сподели още шампиона в полусредна категория за евентуална среща с Макгрегър:


Битката между мен и Макгрегър няма да бъде равностойна. Всичко може да се случи, защото това е бой, но това няма да е равностоен двубой. Мисля, че ще го нараня много лошо. Видяхме какво му причини Хабиб Нурмагомедов. Конър трябваше да си взима почивка след битката с Хабиб. 

Представете си какво ще се случи, ако се бие с мен. Не мисля, че той ще се завърне в спорта след такава среща. Битка между мен и него няма смисъл в момента. Ще се бия с него, но той трябва да победи бойците, които са напред в ранглистата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес