Зареждане

Камару Усман срещу Колби Ковингтън 2 на UFC 267

Камару Усман срещу Колби Ковингтън 2 на UFC 267
Публикувано на: Юли 15, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт и компания работят усилено по реванш между Камару Усман и Колби Ковингтън. Различни източници гърмят, че UFC искат да ги изправят един срещу друг на UFC 267, което ще се проведе на 30-ти октомври в Абу Даби на остров Яс. Залогът ще бъде титлата в полусредна категория, която е в притежание на Усман.

В края на 2019 година видяхме първата им битка, която беше доста оспорвана. Ковингтън се представи добре, но загуби с нокаут в последните секунди на 5-тия рунд. Много хора бяха на мнение, че Ковингтън щеше да спечели с решение.

Усман е с рекорд 19-1 в ММА и тази година защити титлата си 2 пъти. Той нокаутира Гилбърт Бърнс и Хорхе Масвидал и заслужи бонуси. Усман е в серия от 18 поредни победи и има 4 защити на титлата си.

Той печели 10 от срещите си с приключване и единствената му загуба е със събмишън от Касерес преди 8 години. Усман смята себе си за най-велик в историята и победа над Ковингтън ще го затвърди на върха.

Колби от своя страна е с рекорд 16-2 в ММА и идва след победа над Тайрън Уудли. Ковингтън не се е бил от 1 година и победи Уудли в края на 2020 година. Той печели 8 от срещите си с приключвнане и 2-те му загуби са с приключване. Колби губи само 1 от последните си 9 битки в UFC.

Ще успее ли Ковингтън да бие Усман ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес