Зареждане

Kamaru Usman сравни Darren Till с Anthony “Rumble” Johnson

Kamaru Usman сравни Darren Till с Anthony “Rumble” Johnson
Публикувано на: Август 20, 2018 в 22:56 ч
Kamaru Usman се готви усилено и е почти сигурен, че ще влезе като резерва и ще спаси главната битка между Tyron Woodley и Darren Till на UFC 228. Двамата ще се бият за титлата, но Usman не вярва на това и вече обяви, че ще стане новият шампион.

Kamaru не вижда проблем с появата на Woodley, но има сериозни съмнение в Darren, който изпитва сериозни проблеми в това да си влиза в категорията. Ето какво сподели Usman в интервю:

За Woodley влизането в категорията не е проблем. Той е бил борец и не е имал проблеми с това. Ако Woodley  се оттегли, то ще е поради контузия и това е единствената причина, която би го извадила от битката.

Darren Till обаче показа, че има сериозни проблеми със свалянето на килограмите. Той е голямо момче и не е виновен, че расте и изпитва трудности с това. Till може да се оттегли точно заради тези проблеми или заради контузия.

Това е мнението ми Woodley би се оттеглил само заради контузия, а Darren има доста причини, които могат да го извадят от тази среща. Видях го във Вегас и той е доста голям, което ме кара да се съмнявам, че ще влезе в категорията. 

Till ми напомня на Anthony Johnson, kойто отчаяно се опитваше да влезе в категорията преди години, но се проваляше и трябваше да смени категорията. Мога да се обзаложа, че това ще се случи и с Till. 

Ще се сбъдне ли прогнозата на Usman ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес