Зареждане

Камару Усман нокаутира тежко Хорхе Масвидал с 1 удар

Камару Усман нокаутира тежко Хорхе Масвидал с 1 удар
Публикувано на: Април 25, 2021 в 06:58 ч
Камару Усман и Хорхе Масвидал споделиха клетката на UFC 261, което се проведе във Флорида. Двамата направиха реванш една година по-късно и този път "Кошмара от Нигерия" не остави никакви шансове на своя съперник. Усман успя да смълчи феновете във Флорида с тежък нокаут над Масвидал във втория рунд.

В първия рунд двамата започнаха да разменят удари. Масвидал вкарваше ритници, а Усман му вкара силен десен. В средата на рунда Усман пренесе боя на земя, където Мавидал му вкарваше здрави лакти от легнало положение.

Масвидал успя да се изправи и отново разменяха удари. Камару вкара силен ляв и десен, но Масвиадл ги пое. В края на рунда Масвидал му вкара коляно. Като цяло в този рунд шампиона се справи по-добре.

Във втория рунд двамата започнаха търпеливо и Масвидал отново заложи на ритници. Усман не бързаше да пренася битката на земя.

Минута след началото на рунда Усман успя да вкара тежък десен в брадата на Масвидал и го нокаутира тежко. Усман вкара още няколко удари на нокаутирания Масвидал, след което рефера спря битката.

С тази победа Усман навлезе в серия от 18 поредни победи и защити титлата за 4-ти път. Само в рамките на 2 месеца той нокаутира Бърнс и Масвидал. Хорхе от своя страна навлезе в серия от 2 поредни загуби и за първи път в кариерата си загуби толкова тежко.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес