Зареждане

Камару Усман: Нейт Диас не е боец ​​от световна класа

Камару Усман: Нейт Диас не е боец ​​от световна класа
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 02:00 ч
Камару Усман говори откровено за формата на Нейт Диас, като посочи, че най-добрите години на Диас са отдавна зад гърба му.

Той също не беше съгласен с Хенри Сехудо, който настояваше за двубой за титлата на UFC за Диас. Миналия уикенд Нейт победи Хорхе Масвидал на боксовия ринг с решение на съдиите, след което предизвика Джейк Пол и шампиона в полусредна категория на UFC Леон Едуардс.

По-малкият брат Диас вече се беше изправил срещу Едуардс и освен в последната минута, когато успя да разклати англичанина, той загуби останалата част от битката. В подкаста Pound 4 Pound дваматa водещи, Хенри Сехудо и Камару Усман, се включиха в дискусия относно предизвикателството на Диас към шампиона Едуардс.

Сехудо призна, че Диас е достатъчно голямо име, за да има смисъл, но Усман категорично отрече:

"Нейт Диас е в абсолютния последен етап от кариерата си. Да, разбира се, той е голяма звезда. Респект към Нейт Диас за популярността, която все още му позволява да печели толкова солидни заплати извън октагона, но не прекалено много. Славата не е причина Нейт да влезе в битка от световна класа в UFC. Без преувеличение. Това е абсурдно. Той все още може да се бие, но не е боец от световна класа. 

Луди ли сте ? Помислете си как ще се представи Нейт срещу Шавкат Рахмонов, Джак Дела Мадалена, Джъстин Гейджи или срещу мен. Г-н Нейт Диас, PFL и Джейк Пол ви предлагат 15 милиона долара, за да се биете с него в MMA. Ще заложа на Нейт в такава битка.  Наистина мисля, че той ще спечели тази битка.", каза Усман.

Съгласни ли сте с Усман ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес