Зареждане

Камару Усман: Не е лесно да си Конър Макгрегър

Камару Усман: Не е лесно да си Конър Макгрегър
Публикувано на: Юни 19, 2021 в 00:00 ч
Шампионът в полусредна категория Камару Усман реши да покаже съчувствие към Конър Макгрегър. В момента голямата звезда на UFC дава всичко от себе си в подготовка за една от най-важните битки в кариерата му.

"The Notorious" ще направи трилогия с Дъстин Порие на 10-ти юли в Лас Вегас. В началото на годината Порие победи Макгрегър с нокаут и сега е всичко или нищо за Конър.

Много хора смятат, че Порие отново ще го победи и напрежението определено е голямо върху плещите на бившият двоен шампион. Усман размени обиди с Макгрегър в миналото, но сега реши да признае, че не е лесен живота на звездата от Ирландия.

Ето какво още сподели Камару за Конър:

Моя баща винаги казваше, че всеки обича да стои на стола, но докато стоиш, няма как да се движиш. Точно това чувства Конър Макгрегър и е тежко. Знам, че е трудно да си Конър Макгрегър. Аз съм шампион и знам, че не е лесно. 

Не мога да си представя през какво минава Конър. Трудно е, защото не може да правиш нищо. Хората нямат търпение да сгрешиш, а след това да ти го натякват. Разбира се, че имаш пари и други неща, но беше нокаутиран в последната ти битка. 

И на всичкото отгоре печелиш 1 от последните си 4 или 5 битки в спорта. Хората нямат търпение да ти натякват тези неща. Да, не е лесно да водиш такъв живот.

Лесно ли е да си Конър Макгрегър ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес