Зареждане

Камару Усман: Леон ми даде 20-минутна дрямка

Камару Усман: Леон ми даде 20-минутна дрямка
Публикувано на: Септември 6, 2022 в 11:00 ч
Камару Усман си спомня как се е бил с Леон Едуардс в един момент, а след това е отговарял на въпроси в линейката в следващия. 

Бившият шампион на UFC в полусредна категория беше нокаутиран тежко в срещата. Двамата направиха реванш за титлата на UFC 278, което се проведе в края на миналия месец в Юта, САЩ. Усман реши да говори за тежката загуба в подкаста на Джо Роугън.

Усман каза, че се чувства добре, но последствията от първата му загуба с нокаут са в най-добрия случай петнисти. 

„Бях добре. Говорих с Тревър Уитман, говорих с всички. Говорих със семейството си, прегърнах всички. Спомням си, че седях. Сякаш Леон ми даде 20 минути дрямка. Смеех се истерично в болницата, защото трябваше да отида на скенер. 

Веднага идвам на себе си. Бях в линейката, а те ме питат: „Знаеш ли къде си?“ Аз им казвам: „Да, Солт Лейк Сити." Питаха и други неща, а аз им отговорих на всичко перфектно. 

Може би бях разочарован, че загубих, но не бях разстроен както в първата загуба, която имах в кариерата си. В тази битка знам какво направих грешно. Той ме спипа. Не свърших добре това, което исках да направя, и той ме спипа. 

Не ми харесва идеята всеки да казва: „Той извади късмет“. Да, извади късмет, разбира се. Но за мен късметът не е това, което всички казват. Късметът е, когато подготовката срещне възможността - това е късмет за мен. 

Не можеш да ми кажеш, че Леон не е тренирал този удар. Разбира се, че го направи. Знам, че той е тренирал този ритник и има видеозапис как той действително тренира.

Да, извади късмет. Той се подготви, за да може да нанесе такъв ритник. Предоставих му възможността и той нанесе удара. И ето ни в това положение.“, каза Усман. 

Ще успее ли Камару да спечели в третата битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес