Зареждане

Камару Усман: Хабиб е на различно ниво от Чарлз Оливейра

Камару Усман: Хабиб е на различно ниво от Чарлз Оливейра
Публикувано на: Май 20, 2021 в 18:00 ч
Камару Усман, който е шампион в полусредна категория е впечатлен от Чалрз Оливейра. Миналия уикенд в Тексас видяхме как Оливейра нокаутира Майкъл Чандлър и спечели вакантната титла в лека категория.

Така Оливейра наследи Хабиб Нурмагомедов, който излезе в пенсия и се раздели със златото си. Чарлз е рекордьор по победи в UFC и се намира в серия от 9 поредни победи.

Оливейра приключва 28 от своите 31 победи и счупи рекорда за най-много победи с приключвания в UFC и има вече 17 такива под банера на организацията.

Много хора започнаха да говорят за Нурмагомедов и Оливейра, а Усман разкри пред TMZ, че Хабиб е на друго ниво и всички хора, които разбират от ММА знаят, че Хабиб ще победи.

Ето какво още каза Усман:

Хората, които разбират от ММА знаят какво ще стане в битка между Хабиб и Оливейра. Аз съм впечатлен от Чарлз Оливейра и от това, което постигна в кариерата си. 

Вярвам, че има нива в тази игра и Хабиб е на различно ниво от Оливейра. Мисля, че Хабиб е гледал боя. Той обаче не се е развълнувал и вероятно не обмисля завръщане. 

Хабиб е щастлив човек. Той се радва на живота, който живее в момента. Хабиб се радва и ще си остане в пенсия.

Кой би победил в бой между Хабиб и Оливейра ? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес