Зареждане

Камару Усман готов за Масвидал на 9-ти май

Камару Усман готов за Масвидал на 9-ти май
Публикувано на: Април 17, 2020 в 08:35 ч
Безспорният шампион в полусредна категория Камару Усман е готов да разчисти сметките си с Хорхе Масвидал. В последните няколко седмици двамата не спират да се обиждат и да подгряват феновете за срещата им. Първоначално те изявиха желание за битка на UFC 249, но нещата пропаднаха. Сега от UFC са готово да проведат събитие на 9-ти май и Усман е готов да се включи, но иска да му платят. Камару е готов за меле с Масвидал, но само ако от организацията го компенсират. Ето какво сподели шампиона пред MMA Fighting:


Не знам какво точно се е случило, но когато от UFC кажат, че са им искали много пари, то вероятно става въпрос за 10 милиона или нещо такова. Това е един начин да кажеш, че не искаш да се биеш в момента. Аз бях готов да се бия. Не бях в много добра форма, но започнах да тренирам и да се готвя за събитието на 18-ти май. Бях готов да го спася, но Масвидал не беше. 

Хорхе чакаше цели 18 години за позицията, в която се намира в момента и сега искат да се възползват максимално. Мисля, че неговия мениджър използва неговия акаунт и споделя всичко в социалните мрежи. Нещата между нас са лични. Готов съм за меле по всяко време, стига да ми платят. Ако нещо изпадне за 9-ти май, то аз съм готов за меле. Само трябва да ми платят.


Кой ще победи в такава битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес