Зареждане

Камару Усман: Алекс Перейра не е непобедим

Камару Усман: Алекс Перейра не е непобедим
Публикувано на: Юли 5, 2024 в 02:00 ч
Алекс Перейра може да изглежда доминираща сила, но той определено може да бъде спрян. Такова е мнението на бившият шампион Камару Усман. "Poatan" може да бъде победен, но само от подходящ противник или подходяща тактика.

Откакто Перейра се изкачи до полутежка категория, той е 4-0 в дивизията, включително три победи с KO/TKO. Това е меко казано възхитителен рекорд, като се има предвид, че той се изправя срещу елит, на когото показа, че не могат да се мерят с него в стойка.

Но играта в стойка е само една част от битката. Все още не сме виждали Перейра срещу борец, а мнозина смятат, че точно борбата е неговата ахилесова пета. Усман не е впечатлен от Перейра и вярва, че е въпрос на време да го разобличат.

„Не приемайте това по грешен начин, но все още не сме виждали различен боен стил на Алекс. Той само стои и удря противника си в стойка, което е добре, ако той го позволи. Но от друга страна трябва да хвалим човек само ако ни се покаже изчерпателно в битка. И все още не сме виждали това с Алекс.

Всички знаем, че нокаутирането е силата на Алекс, но не можем да кажем, че той е непобедим в това, когато Израел Адесаня го спря. Според мен основната грешка е подходът на отделните противници към мача с него. 

Единственото нещо, което забелязвам е, че го оставят да изпъкне, вместо опонентите му да изпъкнат. Всички му дават шанс да победи в това, което умее най-добре.“, каза Усман в канала си в YouTube.

Кой може да детронира Перейра в полутежка категория ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес