Зареждане

Калоян Колев с битка в Dana White's Contender Series

Калоян Колев с битка в Dana White's Contender Series
Публикувано на: Май 28, 2021 в 09:00 ч
Българският ММА състезател Калоян Колев подписа договор с ММА организацията Dana White's Condender Series и ще направи двубой през октомври.

Dana White's Contender Series е допълнителна ММА организация на президентът на UFC, Дейна Уайт, чиято цел е да открива таланти за подписване на договори с UFC.

Подобно на предшестващите епизоди Looking for a Fight и риалити шоуто The Ultimate Fighter, участниците в сериите имат за цел да покажат най-доброто от себе си в битките, уредени им от организацията, за да получат покана да се присъединят в лидера на смесените бойни изкуства - UFC.

Първото събитие от Contender Series се проведе през 2017-та и оттогава насам всички битки се провеждат в главното седалище на UFC в Лас Вегас.


В новият сезон са планирани 6 събития, които започват от края на август, а последното е на 12-ти октомври. Именно в него Калоян Колев ще вземе участие.

Калоян е един от най-опитните ни бойци в полутежката категория. В професионалния ММА той има безупречна статистика от 10 победи и без нито една загуба.

За последно той се би през ляото на 2019-та, когато победи с ТКО Алексей Шуляк в MaxFight 44, а след това през октомври направи двубой-реванш с Камен Георгиев в SFC 9.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес