Зареждане

Калоян Колев и Александър Петров в MAX FIGHT 42

Калоян Колев и Александър Петров в MAX FIGHT 42
Публикувано на: Март 23, 2019 в 13:21 ч
Един от топ мачовете от файт картата на МAX FIGHT 42  се очаква да бъде този между 93-килограмовият Калоян Колев и холандеца Аря Шейх. В кариерата си 26-годишния Калоян вече е натрупал осем победи на професионалния ринг и до момента няма нито една загуба в ММА. Колев който е шампион по свободна борба и европейски шампион в неолимпийската борба ще срещне съперник, който има значителен опит и шампионски титли в джудо, борба, граплинг и самбо. Двамата ще се срещнат на ринга във формат ММА.

Обещаващо интересен мач се очертава и боксовия сблъсък между 32-годишния Григор Саруханян и 34-годишния Цветозар Илиев. Саруханян, който е 7 пъти шампион на България и като аматьор има над 250 мача е на професионалния ринг от 2009-та година. В кариерата си той има 5 победи.
 

 
Добре познатото име у нас на Цветозар Ивалинов Илиев пък вече има 6 победи на професионалния ринг и значителен опит в Англия, където се готви и към този момент.

Менажирането на боксовият сблъсък ще бъде и дебют за световния ни шампион от Милано 2009-та година Детелин Далаклиев. Трикратният шампион на Европейския съюз и многократен носител на медали от европейски, балкански и международни турнири боксьор води преговори с изключително доказани и интересни имена, като съвсем скоро ще бъде разкрита и пълната боксова файт карта. "Работим усърдно, за да осигурим най-доброто за зрителите. Все пак неслучайно наричат "MAX FIGHT" най-голямото бойно зрелище, така че съм приел изключително отговорно поверената ми задача. Подготвяме наистина зрелищни битки и порция бокс на най-високо ниво!", сподели Детелин Далаклиев, който сложи край на състезателната си кариера заради редица контузии.

Друг очаквано интригуващ сблъсък на ринга в стил К1 е този в категория до 82,500кг между Александър Петров и холандеца Ерол Конинг.
 

 
Двукратният ни световен шампион по кик бокс при аматьорите и носител на европейската титла по К1 при професионалистите ще има за съперник класният боец от Ротердам, многократен призьор от международни турнири по кик бокс и муай тай Ерол Конинг. Петров е носител и на шампионския пояс на „МAX FIGHT “.
Холандецът, който в момента се подготвя в известната „Mike’sGym“ в Амстердам също е носител на шампионски пояс.

"MAX FIGHT 42" ще се проведе на 3 май в хотел “Маринела“ в София.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес