Зареждане

Калифорния е прокълнато място за шампионите от American Kickboxing Academy

Калифорния е прокълнато място за шампионите от American Kickboxing Academy
Публикувано на: Август 19, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
American Kickboxing Academy може и да се намира в Калифорния, но това не означава, че там бойците, които се подготвят в залата ще имат късмет, когато се бият в Калифорния. Всъщност е точно обратното и по всичко личи, че това е прокълнато място за шампионите, които тренират в AKA. Някои от вас може и да не ни повярват, но сега ще разгледаме няколко факти, които ще покажат, че сме прави.

АKA се намира в Калифорния и там тренират вече бившите шампиони Daniel Cormier, Cain Velasquez и Luke Rockhold, но в същото време щата е място, на което не е желателно шампион от AKA да брани титлата си. Нека сега разгледаме фактите:


  • През  2017 година Daniel Cormier е шампион в полутежка категория и трябва да брани титлата си срещу Jon Jones в Калифорния на UFC 214. В битката между тях "Bones" нокаутира Cormier и му взема титлата.

  • През 2011 година Cain Velasquez е шампион в тежка категория и трябва да брани пояса срещу Junior dos Santos в Калифорния на UFC on Fox 1. Битката между тях трае само 64 секунди, които са достатъчни на dos Santos да нокаутира Velasquez и да го свали от трона.

  • През 2016 година Luke Rockhold е шампион в средна категория и трябва да брани титлата си срещу Michael Bisping в Калифорния на UFC 199. В срещата Bisping успява да нокаутира Rockhold в първия рунд и го свала от трона.

  • Най-пресния случай е от миналия уикенд в Анахайм, Калифорния. Daniel Cormier е шампион в тежка категория и залага титлата в реванш срещу Stipe Miocic на UFC 241. Cormier доминира 3 рунда, но в 4-тия Miocic го нокаутира и му взима титлата.Прокълнато място ли е Калифорния за шампионите от AKA, чиято зала се намира в Калифорния ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес