Зареждане

Какво остана от боевете в UFC?

Какво остана от боевете в UFC?
Публикувано на: Юли 10, 2018 в 09:50 ч
Преди да бъде продадено през 2016-та, UFC изглеждаше по-другояче - спор няма.

Откакто холивудският гигант WME-IMG купиха организацията, много от феновете започнаха да твърдят, че UFC е заприличало на WWE.

Титли, класации, победи - нито едно от тези неща не е особено важно за израстването на един боец в наши дни. Хапливите коментари и промотирането като за кеча обаче набират сили в ММА средите.

През изминалия уикенд Daniel Cormier стана вторият боец, който притежава две титли едновременно, след като надви Stipe Miocic в главното събитие на UFC 226.

По принцип в тежката категория Curtis Blaydes би бил следващия логичен претендент за титлата, но Cormier го отряза, тъй като щяло да му бъде трудно да се бие с някой толкова неизвестен като 'Razor'.

Вместо това Cormier се очаква да се изправи срещу завръщащия се Brock Lesnar в следващата си битка в тежка категория. 'The Beast' присъстваше на събитието и дори се спречка с Cormier в клетката след победата.

Blaydes изрази огорчението си от случващото се в социалните медии - като пример той даде и скандалната ситуация със CM Punk.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес