Зареждане

Какво е смирило толкова Макгрегър? Миша Тейт разказва...

Какво е смирило толкова Макгрегър? Миша Тейт разказва...
Публикувано на: Януари 18, 2020 в 12:59 ч
Феновете на Конър Макгрегър не виждат това, което са свикнали да виждат от ирландеца по време на медийните му изяви преди битката с Доналд Серони в UFC 246.

Това е първата битка на "Notorious" откакто бе удушен от Хабиб Нурмагомедов и в момента го виждаме доста по-скромен и смирен в приказките си.

Вижте също: Макгрегър неузнаваем на пресконференцията преди UFC 246

За щастие вече славата му е до толкова голяма, че работи сама за себе си и интереса към събитието е огромен.

Но защо Макгрегър е толкова сдържан в думите си преди двубоя със Серони, за разлика от шоуто, което е правил при предходните си участия?

Серони също проявява уважение към опонента си, но той винаги го е правил.

Според бившата шампионка в категория петел, Миша Тейт, новата смирена персона на Макгрегър е следствие от съдебните дела, които засипаха ирландеца преди битката - за сексуално посегателство, нападение и хулиганство.

"Мисля, че това до голяма степен се е отразило на Макгрегър," каза Миша. "Не мисля, че може да си се изправил срещу толкова съдебни дела и в същото време да правиш циркове и да се държиш незряло, сякаш не ти пука от нищо.

В момента той показва по-меката си и сантиментална страна. Показва състрадателност. Миля, че всички тези обвинения малко го плашат и става по-скромен. Не само загубата от Хабиб, но и нещата, в които Конър се забърка са в голяма тежест."
 

 
През последните 2 години 31-годишният ирландец бе постоянен абонат на властите в страната си. В момента той се занимава с обвинения за сексуално посегателство, а преди това бе обвинен за това, че удари възрастен човек в бар, счупи мобилен телефон на свой фен, а две години по-рано изчисти името си и от скандал с извънбрачно дете от друга жена.

Това обаче няма да продължи вечно, поне според Тейт.

"Ако той победи Серони, той лека-полека пак ще се отпусне и ще се върне към говоренето на глупости. В момента обаче той го раздава умно. Точно така трябва да направи при завръщането си."

Това ли е според вас причината за премерените приказки на Конър напоследък?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес