Зареждане

Макгрегър неузнаваем на пресконференцията преди UFC 246

Макгрегър неузнаваем на пресконференцията преди UFC 246
Публикувано на: Януари 16, 2020 в 08:49 ч
Ето трите най-добри изказвания на Конър Макгрегър по време на пресконферецняита преди UFC 246, която се проведе по-рано днес.

Дни преди събитието Макгрегър и ДОналд Серони отговаряха на въпроси на медиите. Изненадващо за всички ирландецът бе много премерен в приказките си и нито един от двамата състезатели не се заяде с другия.

Въпреки, че нямаше ексцесии, които феновете на ирландеца са свикнали да виждат, Конър стоеше стабилно зад микрофона. Ето и няколко от добрите му изказвания.

"Няма да има вражда, но ще се лее кръв."

Може би най-впечатляващото в пресконференцията беше, че наистина нямаше никаква вражда между двамата. Обикновено Макгрегър прекъсва, заяжда се и обижда опонентите си без никаква милост. Сега обаче нещата далеч не бяха такива - Макгрегър стоеше тих, докато Серони говореше.



"Не съм направил нищо погрешно. В момента съм в добра позиция. Готов съм за битка. Ще започна ударно годината в UFC и ще го продължа... хубаво е да си обратно в играта."

Два пъти Макгрегър бе запитан за проблемите си извън Октагона, той увери феновете си, че фокусът му сега са изцяло битките и ще го виждаме отново в Октагона през 2020-та.

"Искам титлата за най-гадно копеле и искам шампионската титла. За мен тя е нещо повече... От стилистична гледна точка битката с Хорхе Масвидал ще е най-интересна. Камару Усман има стил подобен на Хабиб Нурмагомедов - обича да души гениталиите на опонента си."

Изглежда Макгрегър наистина се готви за големи постижения през годината, но първо му предстои битка със Серони - този уикенд!

И вие може да спечелите от нея, като дадете прогнозата си за изхода от двубоя в нашия Instagram (@mma.bg) под следната публикация там:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес