Зареждане

Кадиров защити Емеляненко и го засипа с похвали

Кадиров защити Емеляненко и го засипа с похвали
Публикувано на: Февруари 29, 2020 в 09:22 ч
Александър Емеляненко търпи сериозни критики от сънародниците си в Русия, които не могат да му простят за грешките в миналото. Преди няколко години той лежа в затвора, защото беше обвинен в изнасилване. Той излезе от затвора, но проблемите не спряха за него, защото често пиянстваше и се озоваваше в ареста. Никой не му подаде ръка в началото и това накара Рамзан Кадиров да го приеме в Грозни, където Емеляненко тренира в неговия боен клуб "Ахмат" и се състезава под банера на неговата ММА организация.

С времето доста врати се отвориха за Александър, но той сам започна да си ги затваря, защото не спираше с алкохола. Кадиров отново го приюти и в момента той се готви за битка с Магомед Исмаилов, която ще бъде главна зa ACA 107 през април в Москва. Емеляненко и Кадиров тренират заедно и президентът на Чеченската република е впечатлен от своя приятел. И докато всички обиждат Емеляненко, че бил изнасилвач и алкохолик, то Кадиров вижда повече позитиви в него. Ето с какви похвали Рамзан записа своя боец:


Познавам Александър Емеляненко много добре. Знам неговите плюсове и минуси! Няма хора, които не правят грешки, които не се спъват по пътя на живота. Възможно е Александър също да ги е извършил. Но той има много повече положителни качества. И те превъзхождат недостатъците. 

На първо място, той е силно волеви и решителен. Той е в състояние, ако е необходимо, да мобилизира всички сили за решаване на основния проблем. Александър е много искрен в своите думи и дела. Преживя е много, но всеки път става на крака. Смятам го за един от най-добрите бойци в Русия и света, имащ огромен потенциал от възможности. 

Той има много фенове и фенове, които искат да имитират стила му на провеждане на двубои. С радост проведох тренировка с Александър, а след това спаринг. Силен удар, светкавична реакция, отлична издръжливост. Това не се дава на всички. Сигурен съм, че милиони фенове ще следят двубоя му с Магомед Исмаилов.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес