Зареждане

Кадиров: Емеляненко ме атакува като разярен тигър

Кадиров: Емеляненко ме атакува като разярен тигър
Публикувано на: Март 12, 2020 в 09:03 ч
Александър Емеляненко продължава сериозната подготовка за предстоящата си битка. Той ще се бие с Магомед Исмаилов на ACA 107 на 7-ми април в Москва. Александър се е посветил на тежки тренировки в боен клуб "Ахмат" под зоркия поглед на Рамзан Кадиров, който му помага и го мотивира преди срещата. Кадиров вече направи спаринг с Емеляненко и двамата също премериха сили в борбата. Президента на Чеченската република е впечатлен от уменията на Емеляненко и отново го засипа с похвали. Ето какво е видял Кадиров в Емеляненко по време на техните тренировки:


Разбрах, че цялата ни общност очаква с нетърпение битката между известните бойци Александър Емеляненко и Магомед Исмаилов и затова реших да проверя в каква форма е нашия боец. Първите страхове за кариерата и съдбата на Магомед започнаха да ме обземят, след като Александър се вдъхнови от една песен и тя го мотивира за нечовешки действия. 

Неговите движения започнаха да приличат на тези на тигър. Реших да се пробвам с Емеляненко и горчиво съжалих. Саня ме нападна като разярения  тигър "Шерхан" от приказката „Маугли“, оставяйки сериозни синини и ожулвания по тялото ми. 

Издържах на безумния плам и яростния натиск на този герой, избягвайки неговите непредсказуеми трикове. Мисля, че Исмаилов ще се затрудни сериозно в тази битка на титани. Магомед, съжалявам, но ние вече не можем да смогваме на твоя опонент,  затова неудържимо и свирепо се втурнете в битката. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес