Зареждане

Justin Gaethje: Стана ми жал за James Vick, но се почувствах страхотно

Justin Gaethje: Стана ми жал за James Vick, но се почувствах страхотно
Публикувано на: Август 30, 2018 в 10:58 ч
Justin Gaethje нокаутира брутално "голямата уста" James Vick. Двамата участваха във война на думи преди битката и докато Gaethje спазваше добрия тон, то James Vick просто не знаеше кога да спре.

Той беше по-активен в тази война на думи, отколкото беше в октагона и въпреки че беше фаворит Vick беше нокаутиран. Justin, който прие всички думи на Vick лично сподели, че съжалява Vick, но се е почувствал страхотно след победата:

Не е задължително да говориш със своя опонент след битката, но аз срещнах Vick в хотела и му казах, че знам какво е и съм бил на негово място. Страшно си е да те нокаутират и съм го преживявал. Точно тук в сърцето си го съжалявам и се чувствам зле заради него, но от друга страна се почувствах страхотно след нокаута.

Той изговори доста неща и си плати болезнено за тях. Vick обиди моя стил и затова трябваше да покажа, че не се шегувам. Той не беше психически подготвен за война в клетката. James си мислеше, че ще е лесно, но нямаше да го пусна толкова лесно. Отново казвам, че това беше най-лошата нощ в живота му и се радвам, че дойде от моите ръце.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес