Зареждане

Justin Gaethje: Ще бъда запомнен като най-вълнуващия боец в историята

Justin Gaethje: Ще бъда запомнен като най-вълнуващия боец в историята
Публикувано на: Септември 15, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR 
След малко Justin Gaethje отново ще влезе в клетката, за да зарадва феновете със своето атрактивно представяне. Той ще се бие срещу Donald Cerrone в главната битка на събитието в Канада. Gaethje винаги дава всичко от себе си в клетката и не търси играта на земя. Justin обича да влиза в размени на удари и още от самото начало търси победата с нокаут.

В момента той се намира в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд и в своите 5 битки в UFC успя да спечели 6 бонуса, което е изключително рядко. "The Highlight" определено е сред най-атрактивните бойци и вярва, че ще бъде запомнен като най-вълнуващия боец в историята на ММА:


Мисля, че нещата говорят сами за себе си и може да ги проверите. Сега вече се бия напълно различно. Ударите, които вкарвам намаляха с 70 до 80%. Разбрах, че удрям прекалено силно, но влизах в клетката и опитвах прекалено настоятелно. 

Моя треньор ми казваше, че ще ги нокаутирам, но трябва да опитвам по-спокойно. След тези две загуби успях да направя някои подобрения и сега се бия по различен начин. Мисля, че сте ме виждали на най-високото ми ниво. Продадоха се тонове билети за събитието в Канада и си има причина. 

Във всяка моя битка някой ще легне да спи. Аз съм тук да ги приспивам или да ме приспят. Моите битки винаги ще бъдат най-вълнуващи. Ще бъда запомнен като най-вълнуващия боец в историята, след като се оттегля от ММА. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес