Зареждане

Justin Gaethje: Битката с Donald Cerrone е чисто насилие

Justin Gaethje: Битката с Donald Cerrone е чисто насилие
Публикувано на: Август 25, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Justin Gaethje няма търпение да сподели клетката с Donald Cerrone в лека категория. Двамата ще се срещнат в главната битка на UFC Fight Night 158, което ще се проведе на 14-ти септември в Канада. Gaethje се намира в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд и успява да спечели бонус във всяка своя битка в UFC.

Cerrone не е по-различен от него и също печели бонуси, като в последните си 4 битки е с рекорд 3-1 и печели 5 бонуса. Двамата имат история помежду си, която Justin не е забравил и сега е готов да търси отмъщение срещу "Cowboy", който преди време го нокаутирал на тренировка:


Тази битка е чисто насилие. Няма нужда да се говори за нашата битка. Donald Cerrone има най-много битки и спечелени бонуси. В тази битка той ще има шанс да запише най-много победи в историята на UFC. Той държи всички рекорди. Какво повече да искате от това ? 

Ако сте гледали моите битки, то явно знаете за какво става въпрос. Аз влизам на 100% за битка и нокаутирам опонентите си или те ме приспиват. Някой ще бъде приспан и това е сигурно. Преди няколко години Cerrone ме нокаутира по време на спаринг. 

Не помня дали бях направил професионална битка по това време. Тогава бях момче, а сега съм мъж. Вълнувам се от това, че ще вляза с него в клетката и ще имам шанс да си го върна.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес